29 березня 2020

Екскурсія в Тернопільський м'ясокомбінат

      Студенти груп ТВТ-203,ВПТ-303 та ВМ-405 Золочівського коледжу ЛНАУ,під керівництвом зав.відділенням Рапи Л.В.,Адамик О.Є.,Бучинського І.Я.,відвідали підприємство Агропродсервіс в с.Настасів Тернопільської області та Тернопільський м'ясокомбінат.
     Сільське господарство-це лабораторія під відкритим небом,а поле-це мистецтво,- так вважає керівник Іван Адамович Чайківський, та наголосив ,що 50 сортів озимої пшениці вітчизняної та зарубіжної селекції  посіяли на демо-ділянках компанії,де на слідуючий рік визначають урожайність,вологість та інші показники,надані фірмами,що торгують насінням,також будуть сіяти ячмінь,ріпак,а навесні кукурудзу та жито.
       
Також компанія займається вирощуванням ВРХ,свиней та індиків на території Зборівського та Золочівського району.Особливістю продукції Тернопільського м'ясокомбінату є те,що кожен вид ковбаси,напівфабрикатів,свіжого м'яса чи консервації виготовлені зі свинини,яловичини власного виробництва.Гарантією якості продуктів,контролюється у власній та державній лабораторіях.
       Під час екскурсії студенти ознайомилися із цехами на м'ясокомбінаті,а саме:консервний цех,цех сирокопчених ковбас,цех варено-копчених ковбас,цех обвалювання та жилування м'яса,цех по забою свинини та ВРХ.
       Студенти отримали запрошення проходити на підприємстві практику з метою подальшого працевлаштування тих,хто виявить хороші знання за спеціальністю: "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" та "Ветеринарна медицина".












                                                                     
                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар