Екскурсія в Тернопільський м'ясокомбінат
Студенти груп ТВТ-203,ВПТ-303 та ВМ-405 Золочівського коледжу ЛНАУ,під керівництвом зав.відділенням Рапи Л.В.,Адамик О.Є.,Бучинського І.Я.,відвідали підприємство Агропродсервіс в с.Настасів Тернопільської області та Тернопільський м'ясокомбінат.

Також компанія займається вирощуванням ВРХ,свиней та індиків на території Зборівського та Золочівського району.Особливістю продукції Тернопільського м'ясокомбінату є те,що кожен вид ковбаси,напівфабрикатів,свіжого м'яса чи консервації виготовлені зі свинини,яловичини власного виробництва.Гарантією якості продуктів,контролюється у власній та державній лабораторіях.
Під час екскурсії студенти ознайомилися із цехами на м'ясокомбінаті,а саме:консервний цех,цех сирокопчених ковбас,цех варено-копчених ковбас,цех обвалювання та жилування м'яса,цех по забою свинини та ВРХ.
Студенти отримали запрошення проходити на підприємстві практику з метою подальшого працевлаштування тих,хто виявить хороші знання за спеціальністю: "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" та "Ветеринарна медицина".
Немає коментарів:
Дописати коментар