Практичне заняття на базі підприємства «Галицька свіжина»
М’ясні та молочні продукти займають
важливе місце в харчуванні людини, що пов’язано з їх високою харчовою та
біологічною цінністю. В молоці є білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі та
вітаміни, необхідні людині. Цінність м’яса визначається вмістом в ньому
тваринних білків, амінокислот, жирів, вітамінів групи В, фосфору, заліза. Всі
ці елементи необхідні для життя людини, тому м’ясні та молочні продукти – це продукти обов’язкового повсякденного споживання.
Споживання м’ясних і молочних продуктів характеризує
рівень життя громадян в країні. Чим краще життя, тим вищий рівень
платоспроможності громадян, тим більше вони споживають м’ясні та молочні
продукти. І навпаки, чим нижче рівень життя, тим менше споживається м’яса і
молока, а збільшується споживання хліба, круп, макаронних виробів.
Набуття практичних навичок займає не
аби яке значення у навчанні студента.
Днями було проведено практичне заняття-екскурсію із студентами спеціальностей
‘’Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва’’ та ‘’Ветеринарна
медицина’’ на базі підприємства ‘’ Галицька Свіжина’’ (м.Львів). Рапа Л.В. спільно
із технологом підприємства ознайомили студентів з особливостями виробництва
м’ясопродуктів. Студенти побачили всі етапи виробництва готових м’ясних
продуктів. Отримавши практичні навички та приємні спогади ,студенти висловили
бажання в подальшому проводити практичні заняття у такому форматі.
Немає коментарів:
Дописати коментар