29 березня 2020

Практичне заняття на базі підприємства «Галицька свіжина» 
    М’ясні та молочні продукти займають важливе місце в харчуванні людини, що пов’язано з їх високою харчовою та біологічною цінністю. В молоці є білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі та вітаміни, необхідні людині. Цінність м’яса визначається вмістом в ньому тваринних білків, амінокислот, жирів, вітамінів групи В, фосфору, заліза. Всі ці елементи необхідні для життя людини, тому м’ясні та молочні продукти – це продукти обов’язкового повсякденного споживання.
   Споживання м’ясних і молочних продуктів характеризує рівень життя громадян в країні. Чим краще життя, тим вищий рівень платоспроможності громадян, тим більше вони споживають м’ясні та молочні продукти. І навпаки, чим нижче рівень життя, тим менше споживається м’яса і молока, а збільшується споживання хліба, круп, макаронних виробів.

 Набуття практичних навичок займає не аби яке значення  у навчанні студента. 


Днями було проведено практичне заняття-екскурсію із студентами спеціальностей ‘’Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва’’ та ‘’Ветеринарна медицина’’ на базі підприємства ‘’ Галицька Свіжина’’ (м.Львів). Рапа Л.В. спільно із технологом підприємства ознайомили студентів з особливостями виробництва м’ясопродуктів. Студенти побачили всі етапи виробництва готових м’ясних продуктів. Отримавши практичні навички та приємні спогади ,студенти висловили бажання в подальшому проводити практичні заняття у такому форматі.




Немає коментарів:

Дописати коментар