29 березня 2020

Екскурсія у Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького
  Нещодавно  до Золочівського коледжу  ЛНАУ завітали декан,кандидат сільськогосподарських наук, доцент  Лобойко Юрій Васильович та доцент, сільськогосподарських наук   Барило Богдан Степанович , щоб зустрітися із  студентами старших курсів спеціальностей ‘’Ветеринарна медицина’’ та ‘’Виробництво і переробка продукції тваринництва’’.
 Предметом зустрічі було повідомлення студентам  правила прийому у Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького. Студенти із великим зацікавленням ознайомилися із діяльністю університету із перспективами навчання та подальшого працевлаштування.
  У зв’язку із великим інтересом студентів до навчання у виші, декан Лобойко Юрій Васильович запросив студентів на екскурсію до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького.   20 березня 2019 року під керівництвом зав.відділення ‘’Ветеринарної медицини та технологій в тваринництві’’ Рапи Л.В.  та куратора  ВМ-105 групи Ганачівської О.І., студенти вище зазначених спеціальностей завітали в університет. Студенти побували з музеї університету та ознайомилися з його історію також відвідали навчальні аудиторії, спортзал, актовий зал.
  З теплими спогадами про місто Лева студенти повернулися до стін рідного коледжу.





Немає коментарів:

Дописати коментар